Op zoek naar vakkundige bodemisolatie?

Doe direct de Gratis Isolatie Check voor een offerte op maat!

seluk-beluk-kepribadian-highly-sensitive-person
Kindly-smiling-old-man-Stock-Photo

+5.000 huiseigenaren gingen u voor!

Vind een isolatiespecialist uit uw regio!
Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Zeg vaarwel tegen koude voeten met bodemisolatie.

Bodemisolatie biedt dé oplossing om koude en vochtige vloeren te voorkomen. Zonder isolatie gaat er veel warmte verloren via de vloer en kruipruimte, wat resulteert in een oncomfortabel binnenklimaat en hogere energiekosten.

Met onze hoogwaardige bodemisolatie oplossingen geniet u niet alleen van warmere voeten, maar verlaagt u ook uw energierekening. We gebruiken de beste materialen om een efficiënte isolatiebarrière te creëren, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en uw huis beter geïsoleerd is.

Kies voor onze professionele bodemisolatie en ervaar direct het comfort en de energiebesparingen die het met zich meebrengt. Neem vandaag nog contact op met ons en laat ons uw vloeren en kruipruimtes isoleren voor een aangenamer en energiezuiniger binnenklimaat.

bodemmmm

Verlaag uw energiekosten met onze bodemisolatie.

Worstelt u met koude vloeren of hoge energierekeningen? Onze effectieve bodemisolatie biedt de ideale oplossing voor deze uitdagingen. Door de kruipruimte met vakmanschap te isoleren, voorkomen we warmteverlies en verbeteren we de energie-efficiëntie van uw woning.

Onze gespecialiseerde vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie, zodat u zich comfortabel voelt in uw eigen huis en tegelijkertijd bespaart op uw energiekosten. Met behulp van hoogwaardige materialen garanderen we warmere vloeren en een optimaal geïsoleerde woning.

Kies voor onze bodemisolatie en ervaar direct het verschil in comfort en energiebesparingen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw kruipruimte isoleren voor een aangenamer en energiezuiniger leefomgeving.

Verbeter uw wooncomfort en huiswaarde met bodemisolatie.

Optimaliseer uw wooncomfort en waarde van uw woning met bodemisolatie. Een goed geïsoleerde woning is een sterke troef voor toekomstige kopers die de energie-efficiëntie waarderen. Naast waardevermeerdering voorkomt bodemisolatie vocht- en schimmelproblemen, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

Onze professionele aanpak garandeert duurzame resultaten. Kies voor bodemisolatie en geniet van verbeterd comfort en een waardevolle woning. Neem vandaag nog contact op en laat ons uw bodem isoleren voor een gezondere, energiezuinige leefomgeving.

bodem

Wat is bodemisolatie nou precies?

Bodemisolatie en vloerisolatie zijn twee verschillende isolatiemethoden, die beide vaak worden aangeduid als kruipruimte isolatie. Dit komt doordat ze via de kruipruimte worden aangebracht. Bij bodemisolatie wordt een speciale noppenfolie op de vochtige ondergrond geplaatst.

Het gebruik van bodemfolie heeft verschillende voordelen, waaronder het voorkomen van vochtproblemen in de kruipruimte en het verminderen van de hoeveelheid natuurlijk radongas dat uit de bodem kan opstijgen. Zelfs als de kruipruimte in uw woning te laag is, kunnen we nog steeds bodemisolatie toepassen door het gebruik van EPS parels die in de kruipruimte worden verspreid.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om tochtige plekken in uw kruipruimte te dichten en ventilatieroosters te installeren. Vaak wordt het beste resultaat bereikt door een combinatie van deze verschillende isolatie-elementen te overwegen voor een optimaal rendement.

Vul hier onder het formulier in

Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Tonzon Brochure

Download de PIR Platen Brochure

Download de EPS Bodemparels HR++ Brochure