Gevel Reinigen: Verwelkom een Verfrissende Nieuwe Look!

Uw Betrouwbare Partner voor het reinigen van uw gevel!

seluk-beluk-kepribadian-highly-sensitive-person
Kindly-smiling-old-man-Stock-Photo

+5.000 huiseigenaren gingen u voor!

Vind een gevelspecialist uit uw regio!
Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Gevel Reinigen: Laat uw Huis Weer Schitteren

Gevel Reinigen? Breng de aantrekkingskracht van uw huis naar ongekende hoogtes met onze professionele gevelreinigingsdiensten. Ons team van deskundigen verwijdert grondig alle vuil, mos en schimmels, waardoor uw gevel weer straalt als nooit tevoren.

Vertrouw op onze professionele gevelreinigingsservice en laat uw zorgen achter u. Onze experts staan klaar om uw gevel te transformeren en de oorspronkelijke charme van uw huis te herstellen.

Kies voor onze gevelreiniging en ervaar een verbluffende transformatie van uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw gevel reinigen, zodat deze de aandacht van iedereen trekt. Investeer in de schoonheid van uw huis met onze betrouwbare gevelreinigingsdiensten. Uw huis verdient deze upgrade!

Gevelreiniging Gemak, Kwaliteit en Een Stralend Resultaat

Overweegt u uw woning of bedrijfspand te verkopen? Gevelreiniging door Isolatie Totaal Nederland betaalt zichzelf ruimschoots terug, vooral als de voegen van uw gevels nog in goede staat verkeren. Waarom? Omdat de meerwaarde van een woning of bedrijfspand met gemak boven de tienduizend euro kan uitkomen. En tegenover deze waardestijging staan de kosten voor professionele gevelreiniging en impregneren bij Isolatie Totaal Nederland, die in verhouding tot de meerwaarde laag genoemd kunnen worden.

Ons gevelreinigingsproces maakt gebruik van een geavanceerde stoomcleaner met een druk van meer dan 200 BAR en een watertemperatuur van 150 graden Celsius. Bij Isolatie Totaal Nederland herstellen we niet alleen de glans van uw woning, maar ook uw gemoedsrust.

Verhoog de Esthetische Waarde van uw Woning met Gevelreiniging

Een vuile gevel kan de visuele aantrekkingskracht van uw woning verminderen. Met onze gevelreinigingsdiensten kunnen we uw gevel snel herstellen naar zijn oorspronkelijke glorie, waardoor uw woning er weer stralend en uitnodigend uitziet.

Laat uw woning weer schitteren met onze effectieve gevelreinigingsservice.

Uw Betrouwbare Partner voor Gevelreiniging

Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en toewijding aan klanttevredenheid, zijn wij uw betrouwbare partner voor gevelreiniging. We nemen uw zorgen weg en zorgen voor een snelle, grondige en efficiënte service.

Wij bieden een gratis en vrijblijvende offerte op maat en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Laat ons vandaag nog uw gevel reinigen.

Veelgestelde vragen

Onze gevelreinigingsservice herstelt de charme van uw huis door grondige verwijdering van vuil, mos en schimmels met geavanceerde technieken en moderne apparatuur. Vertrouw op onze experts om uw gevel snel en professioneel te reinigen, waardoor u tijd en moeite bespaart. Investeer in de schoonheid van uw huis met onze betrouwbare diensten voor een stralend resultaat. Neem vandaag nog contact op voor een gratis offerte en laat uw gevel schitteren zonder gedoe. Gemak, kwaliteit en verbluffende transformatie wachten op u!
De kosten voor het reinigen en impregneren van een gevel variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de gevel, het type vervuiling, de staat van de gevel, de gebruikte materialen en de geografische locatie. Over het algemeen kun je echter verwachten dat de kosten voor het reinigen van een gevel per vierkante meter worden berekend, en het impregneren wordt meestal apart geprijsd. Gemiddeld kunnen de kosten voor het reinigen van een gevel variëren van €5 tot €15 per vierkante meter, afhankelijk van de complexiteit van het werk. Het impregneren van een gevel kan extra kosten met zich meebrengen, met prijzen variërend van €5 tot €20 per vierkante meter, afhankelijk van het type impregneermateriaal en de gekozen kwaliteit.

Het moment waarop je je gevel moet reinigen, hangt af van verschillende factoren, waaronder de mate van vervuiling, het type gevelmateriaal en de klimatologische omstandigheden in jouw regio. Over het algemeen zijn hier enkele richtlijnen voor wanneer je moet overwegen om je gevel te reinigen:

  1. Zichtbare vervuiling: Als je duidelijke tekenen van vervuiling op je gevel ziet, zoals vuil, algen, mos, schimmels, graffiti of andere verontreinigingen, is het tijd om een reiniging te overwegen.

  2. Periodieke reiniging: Het wordt aanbevolen om je gevel periodiek te laten reinigen, zelfs als er geen zichtbare vervuiling is. Dit kan bijvoorbeeld om de paar jaar nodig zijn, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden.

  3. Onderhoudsplan: Sommige gebouwen hebben een gepland onderhoudsschema waarin gevelreiniging is opgenomen. Dit kan variëren op basis van het type gevelmateriaal en de locatie van het gebouw.

  4. Voorafgaand aan schilderen of impregneren: Als je van plan bent om je gevel te schilderen of te impregneren, is het raadzaam om deze werkzaamheden vooraf te laten gaan door een grondige reiniging. Dit zorgt ervoor dat de verf of het impregneermiddel goed hecht en optimaal presteert.

  5. Klimatologische overwegingen: In sommige klimaten kunnen gevels sneller vervuilen door bijvoorbeeld neerslag, luchtvervuiling of schommelingen in temperatuur. In zulke gevallen kan vaker reinigen nodig zijn.


Het is belangrijk om de aanbevelingen van professionals te raadplegen en je gevel regelmatig te inspecteren om te bepalen wanneer reiniging nodig is. Een schone gevel verbetert niet alleen het uiterlijk van je huis of gebouw, maar kan ook de levensduur van het gevelmateriaal verlengen en de structurele integriteit behouden.

Vul hier onder het formulier in

Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Tonzon Brochure

Download de PIR Platen Brochure

Download de EPS Bodemparels HR++ Brochure