Ontdek PIF dak isolatie en transformeer uw Woning.

Verbeter het Wooncomfort en Draag bij aan een Duurzamere Toekomst.

seluk-beluk-kepribadian-highly-sensitive-person
Kindly-smiling-old-man-Stock-Photo

+5.000 huiseigenaren gingen u voor!

Vind een isolatiespecialist uit uw regio!
Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

De waarde van PIF Dakisolatie voor huiseigenaren .

Waarom is dakisolatie zo’n winstgevende investering voor huiseigenaren? Welnu, bijna 60% van het warmteverlies in uw huis wordt veroorzaakt door straling, terwijl nog eens 35% te wijten is aan warmtegeleiding. Gelukkig zijn er duurzame oplossingen voor beide vormen van warmteverlies. Stilstaande lucht kan warmtegeleiding minimaliseren, terwijl een materiaal dat infraroodstraling goed weerkaatst, warmtestraling kan isoleren. In PIF isolatie worden beide oplossingen gecombineerd. De fabrikant van PIF isolatie heeft een folie met luchtkamers gecombineerd met een aluminium coating, wat heeft geresulteerd in een opvallend en uniek isolatiemateriaal dat vrijwel al het warmteverlies via het dak van uw woning kan verminderen.

Voordelen van duurzame PIF Dakisolatie van Isolatie Totaal Nederland BV

Dankzij dit innovatieve isolatiemateriaal kan de grootste energievreter in uw huis effectief worden aangepakt. Het resultaat is direct merkbaar: een aanzienlijk lager energieverbruik en de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een aantrekkelijke subsidieregeling van 30% bij het nemen van 2 isolatiemaatregelen. Hierdoor kunt u uw investering in dakisolatie met PIF binnen enkele jaren terugverdienen. Maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan dakisolatie met PIF:

  • Verhoogd Wooncomfort: PIF dakisolatie zorgt ervoor dat uw zolder ‘s winters warmer en ‘s zomers koeler is, wat resulteert in een aangenamere leefomgeving.

  • Milieuvriendelijk: Door minder CO₂-uitstoot draagt dakisolatie bij aan een beter milieu en een duurzamere levensstijl.

  • 15 Jaar Fabrieksgarantie: Bij Isolatie Totaal Nederland BV ontvangt u een fabrieksgarantie van maar liefst 15 jaar, waardoor u gemoedsrust hebt over de duurzaamheid van uw investering.

PIF Dakisolatie in detail

Laten we dieper ingaan op PIF dakisolatie:

PIF isolatie is een geavanceerd isolatiemateriaal dat de warmteverliezen in een woning op twee belangrijke manieren aanpakt:

  • Stralingsisolatie: Ongeveer 60% van het warmteverlies in een woning komt door straling. PIF isolatie heeft een aluminium coating die infraroodstraling effectief weerkaatst, waardoor het warmteverlies via straling wordt verminderd.

  • Geleidingsisolatie: Ongeveer 35% van het warmteverlies wordt veroorzaakt door geleiding. PIF isolatie maakt gebruik van stilstaande lucht in luchtkamers, wat een uitstekende isolerende werking biedt en warmtegeleiding minimaliseert.

Daarnaast is PIF isolatie verkrijgbaar in verschillende diktes, afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde (Rd-waarde) en beschikbare ruimte. Het aluminium wordt beschermd door extra luchtkamers om veroudering te voorkomen, zodat het blijft bijdragen aan de warmtestralingweerkaatsing.

Isolatie Totaal Nederland is trots om PIF Certified installateur te zijn, waardoor we PIF dakisolatie met volledig vertrouwen kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen we onze klanten een uitgebreide garantieperiode van maar liefst 15 jaar bieden op hun PIF dakisolatie. U kunt genieten van de voordelen van PIF isolatie met gemoedsrust, wetende dat uw investering beschermd is.

Vul hier onder het formulier in

Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Tonzon Brochure

Download de PIR Platen Brochure

Download de EPS Bodemparels HR++ Brochure