Ontdek de kracht van PIF isolatie en transformeer uw Woning.

Verbeter het Wooncomfort en Draag bij aan een Duurzamere Toekomst.

seluk-beluk-kepribadian-highly-sensitive-person
Kindly-smiling-old-man-Stock-Photo

+5.000 huiseigenaren gingen u voor!

Vind een isolatiespecialist uit uw regio!
Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

De kracht van PIF gevel isolatie .

Warmteverlies via de gevel en het dak van uw woning kan leiden tot aanzienlijk energieverlies, wat bijna de helft van uw totale energieverbruik kan vertegenwoordigen. Dit verklaart waarom spouwmuurisolatie zo populair is onder huiseigenaren. Echter, het is essentieel dat deze isolatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door een Insula gecertificeerd bedrijf zoals Isolatie Totaal Nederland BV. Deze certificering garandeert dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de fabrikant en dat de juiste producten worden gebruikt. Het gebruik van de juiste producten is van groot belang om klachten zoals vochtproblemen en tegenvallende energiebesparingen te voorkomen.

Wanneer spouwmuurisolatie geen optie is, biedt PIF gevelisolatie een duurzaam alternatief. Als PIF Certified installateur kunnen wij uw gevel aan de binnenzijde isoleren met PIF isolatie. Onze gecertificeerde isolatiespecialisten gebruiken een deken van PIF isolatie van 100 mm om uw gevel in te pakken, resulterend in een Rd-waarde van maar liefst 3,93. Deze waarde voldoet ruimschoots aan de eisen voor isolatiesubsidie van de Rijksoverheid.

isolatie-amsterdam
isolatie-rotterdam

Overwegingen bij PIF gevel isolatie

Bij PIF gevelisolatie zijn er enkele belangrijke overwegingen waarmee u rekening moet houden. Ten eerste zal de gevelwand door de PIF isolatie ongeveer 10 cm naar voren komen. Dit betekent dat de complete wand moet worden afgewerkt om een professioneel uiterlijk te behouden. Voor een strakke afwerking gebruiken wij Metal Stud Gipswand, waardoor de wand nog eens 4,5 cm naar voren komt. In totaal resulteert dit in een verlies van 14,5 centimeter aan ruimte.

Om het ruimteverlies te beperken, kan de Metal Stud eerst worden geplaatst en vervolgens de PIF isolatie tussen het aluminium frame worden geplaatst. Hierdoor wordt de dikte van de wand verminderd tot ongeveer 11 centimeter, met behoud van een Rd-waarde van 3,92 voor uw PIF isolatiewand.

Isolatiesubsidie en combinatiemogelijkheden

Een belangrijke stimulans voor het kiezen van PIF gevelisolatie is de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor isolatiesubsidie van de Rijksoverheid. Als u PIF isolatie voor de binnenzijde van uw gevel laat aanbrengen en binnen één jaar nog een andere isolatiemaatregel door een gecertificeerde isolatiespecialist zoals Isolatie Totaal Nederland BV laat uitvoeren, komt u in aanmerking voor een subsidie van 30%.

Bovendien is PIF gevelisolatie ook toepasbaar in combinatie met spouwmuurisolatie, mits de spouwmuurisolatie correct is uitgevoerd. Onze gecertificeerde isolatie-inspecteur zal dit grondig onderzoeken voordat de PIF gevelisolatie wordt aangebracht. In dergelijke gevallen kunt u profiteren van een aantrekkelijke subsidie van de Rijksoverheid en werken aan een energiezuinigere woning.

Vraag vandaag nog een maatwerk isolatieadvies aan bij Isolatie Totaal Nederland BV om te ontdekken hoe PIF gevelisolatie uw energie-efficiëntie kan verbeteren en tegelijkertijd uw wooncomfort kan verhogen. Samen werken we aan een duurzamere toekomst voor uw woning.

Vul hier onder het formulier in

Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Tonzon Brochure

Download de PIR Platen Brochure

Download de EPS Bodemparels HR++ Brochure