Transformeer uw woning met PIF vloerisolatie

Verbeter het Wooncomfort en Draag bij aan een Duurzamere Toekomst.

seluk-beluk-kepribadian-highly-sensitive-person
Kindly-smiling-old-man-Stock-Photo

+5.000 huiseigenaren gingen u voor!

Vind een isolatiespecialist uit uw regio!
Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

De impact van PIF vloerisolatie op comfort

Heeft u ooit in uw woonkamer gezeten en die onaangename tocht gevoeld, of merkt u dat het moeilijk is om uw woonkamer behaaglijk warm te krijgen? Deze veelvoorkomende problemen worden vaak veroorzaakt door de kruipruimte onder uw huis, waar allerlei buizen, kabels en leidingen lopen. Deze kruipruimte is meestal koud, vochtig en in sommige gevallen zelfs nat, afhankelijk van het grondwaterpeil in uw omgeving. Bovendien is de vloer van de begane grond bij de meeste huizen niet geïsoleerd, wat resulteert in aanzienlijk warmteverlies en een verhoogd energieverbruik.

Gelukkig biedt PIF vloerisolatie de oplossing voor deze problemen. Door uw vloer te isoleren met ons geavanceerde meerlaagse isolatiefolie, kunt u de temperatuur van uw vloer met wel 4 graden verhogen. Deze unieke folie combineert reflecterend materiaal dat infraroodstraling effectief weerkaatst en stilstaande luchtlagen voor uitstekende isolatie. Ondanks de dunne en lichte structuur van PIF isolatie, bereikt u een zeer hoge isolatiewaarde, waardoor uw huis warmer en comfortabeler wordt.

isolatie-amsterdam
isolatie-rotterdam

Bespaar energie met PIF vloerisolatie.

Wist u dat maar liefst 60% van het warmteverlies in uw huis te wijten is aan stralingsverlies en nog eens 35% aan warmtegeleiding? PIF vloerisolatie biedt een duurzame oplossing om deze vormen van warmteverlies effectief aan te pakken. Onze isolatiefolie weerkaatst infraroodstraling en gebruikt stilstaande luchtlagen om warmtegeleiding te verminderen. Het resultaat? Een aanzienlijke verhoging van uw wooncomfort en een aanzienlijke verlaging van uw energierekeningen.

Ons PIF isolatiemateriaal is vochtbestendig, waardoor uw vloer ook beschermd wordt tegen vochtproblemen. We passen PIF isolatie toe aan de onderzijde van uw vloer, en de dikte ervan wordt afgestemd op de benodigde Rd-waarde om uw gewenste isolatieniveau te bereiken. Bovendien bieden wij 15 jaar fabrieksgarantie op de werking van PIF vloerisolatie, omdat we vertrouwen hebben in de duurzaamheid en effectiviteit ervan.

PIF vloerisolatie voor duurzaam comfort

Bij Isolatie Totaal Nederland BV zijn we trots om gecertificeerde PIF installateurs te zijn. We volgen strikte richtlijnen van de fabrikant om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. Hierdoor kunnen wij u een schriftelijke fabrieksgarantie van maar liefst 15 jaar aanbieden op uw isolatie. Onze PIF vloerisolatie is speciaal ontworpen om infraroodstraling effectief te weerkaatsen en warmtegeleiding te verminderen, waardoor uw woonomgeving aangenamer wordt en uw energieverbruik wordt verminderd.

Wanneer u kiest voor PIF vloerisolatie, kiest u voor duurzaamheid en comfort. We zorgen ervoor dat uw vloer beschermd blijft tegen vochtproblemen, en dankzij de geavanceerde technologie van PIF isolatie kunt u genieten van een warmere en gezelligere woning. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe PIF vloerisolatie de temperatuur van uw vloer met 4 graden kan verhogen en uw wooncomfort aanzienlijk kan verbeteren. Samen werken we aan een energiezuinigere en duurzamere toekomst.

Vul hier onder het formulier in

Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Tonzon Brochure

Download de PIR Platen Brochure

Download de EPS Bodemparels HR++ Brochure