Spouwmuurisolatie optimale keuzes voor uw comfort en besparingen.

Ontdek de perfecte spouwmuurisolatie voor uw huis

seluk-beluk-kepribadian-highly-sensitive-person
Kindly-smiling-old-man-Stock-Photo

+5.000 huiseigenaren gingen u voor!

Vind een isolatiespecialist uit uw regio!
Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Knauf Supafil Cavity Wall voor uw spouwmuurisolatie

Bij Isolatie Totaal Nederland hebben we bewust gekozen voor Knauf Supafil Cavity Wall als een vooraanstaande optie voor spouwmuurisolatie. Dit geavanceerde isolatiemateriaal heeft zich bewezen in termen van duurzaamheid en isolerend vermogen. Hier zijn enkele redenen waarom Knauf Supafil Cavity Wall een uitstekende keuze is:

  • Duurzaamheid: Knauf Supafil Cavity Wall is gemaakt van duurzame materialen en draagt bij aan een milieuvriendelijke levensstijl. Het behoudt zijn isolatieprestaties gedurende vele jaren.

  • Optimale Isolatie: Deze isolatie is ideaal voor spouwmuren met een dikte van minimaal 5 centimeter. Het vult de spouw volledig en minimaliseert warmteverlies, waardoor uw woning energiezuiniger wordt.

  • Milieuvriendelijk: Knauf Supafil Cavity Wall is milieuvriendelijk en recyclebaar, waardoor het een verantwoorde keuze is voor duurzaam bouwen.

Kies Knauf Supafil Cavity Wall voor hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke spouwmuurisolatie.

De Noodzaak van Supafil Cavity 033 Inblaaswol van Knauf

De stijgende kosten van gas en elektriciteit zorgen ervoor dat huiseigenaren zich steeds meer bewust worden van de noodzaak om hun energieverbruik te verminderen. Deze kosten zullen naar verwachting hoog blijven, zelfs wanneer de politieke situatie in Europa stabiliseert. Dit betekent dat huishoudens in Nederland te maken zullen krijgen met zowel hoge energierekeningen als milieubelasting. Het is daarom cruciaal om actie te ondernemen om uw gas- en elektriciteitsverbruik drastisch te verminderen. Gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar om dit te bereiken, waaronder zonnepanelen, warmtepompen en isolatie van uw woning. Voor velen is de financiële drempel om zonnepanelen en warmtepompen te installeren echter te hoog. Daarom kiezen steeds meer huishoudens voor duurzame isolatie van hun woning, een investering die stap voor stap kan worden uitgevoerd. Bovendien biedt de overheid aantrekkelijke subsidies voor duurzame isolatieprojecten.

De Unieke Samenstelling van Supafil Cavity 033 Inblaaswol van Knauf

In tegenstelling tot wat u misschien zou denken, is Supafil Cavity 033 inblaaswol van Knauf niet afkomstig van schapen of andere dieren. Deze inblaaswol is speciaal ontwikkeld voor de thermische en akoestische na-isolatie van ongeïsoleerde spouwmuren. Supafil inblaaswol bestaat voor 80% uit glaswolvlokken en is onbrandbaar. Naast het spectaculair verminderen van uw energieverbruik, vermindert Supafil Cavity 033 ook aanzienlijk geluidsoverlast van buitenaf. Hierdoor wordt niet alleen het woon- en leefklimaat in uw huis verbeterd, maar stijgt ook het energielabel van uw woning. De enige vereiste om Supafil Cavity 033 te kunnen gebruiken, is dat de spouwdiepte minimaal 5 centimeter bedraagt en dat de staat van uw gevel in goede conditie verkeert.

Supafil Cavity 033 wordt snel en efficiënt geïnstalleerd door een gecertificeerd team van specialisten. De overlast voor u als bewoner is minimaal, omdat slechts enkele voegen moeten worden geboord om de inblaaswol in te brengen. Nadat de installatie is voltooid, worden de voegen hersteld en blijft het uiterlijk van uw gevel onaangetast. De kwaliteit van onze werkzaamheden wordt gecontroleerd door SKG-IKOB en Insula om te voldoen aan de hoogste normen. Met een garantie van de fabrikant van minimaal 50 jaar zonder verlies van isolatiewaarde kunt u met vertrouwen investeren in Supafil Cavity 033 inblaaswol van Knauf.

Vul hier onder het formulier in

Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Tonzon Brochure

Download de PIR Platen Brochure

Download de EPS Bodemparels HR++ Brochure