Vertegenwoordiger Gezocht

Kom jij ons team versterken?

🌟 Op zoek naar een uitdagende carrière in de isolatiebranche? Isolatie Totaal Nederland verwelkomt graag gedreven vertegenwoordigers in ons groeiende team! We zijn op zoek naar getalenteerde professionals met passie voor huisisolatie, geveltechniek en reiniging.

🎯 Als vertegenwoordiger bij ons bedrijf heb je een belangrijke rol in het bezoeken van consumenten, uitvoeren van inspecties en aanbieden van op maat gemaakte offertes. Je draagt bij aan het verbeteren van energie-efficiëntie en comfort in woningen, waardoor je een positieve impact hebt op de levens van mensen en het milieu.

✨ Wat wij zoeken:
We zijn op zoek naar iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden, die gemakkelijk een band kan opbouwen met klanten en hun behoeften begrijpt. Proactiviteit is essentieel, omdat je zelfstandig werkt en verantwoordelijkheid neemt voor je taken. Een passie voor duurzaamheid en het streven naar hoogwaardige resultaten zijn eigenschappen die we waarderen.

💼 Wat wij bieden:
Bij Isolatie Totaal Nederland bieden we een stimulerende werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien. Je krijgt de mogelijkheid om deel uit te maken van een toegewijd team dat streeft naar succes en tevreden klanten. We bieden een competitief salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een stimulerend bonussysteem om je prestaties te belonen.

📍 Waar je werkt:
Ons werk strekt zich uit over heel Nederland. Van bruisende steden tot idyllische dorpen, je zult de kans krijgen om verschillende gebieden te verkennen en met diverse klanten te werken. Dit biedt een dynamische en afwisselende werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is.

🌟 Ben jij klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste team en bij te dragen aan de groei en het succes van Isolatie Totaal Nederland? Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen! 🚀

Handige Brochure's

Laat je gegevens achter

Vul hier onder het formulier in

Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Tonzon Brochure

Download de PIR Platen Brochure

Download de EPS Bodemparels HR++ Brochure