Witte aanslag buitenmuur verwijderen: Tips & Tricks

seluk-beluk-kepribadian-highly-sensitive-person
Kindly-smiling-old-man-Stock-Photo

+5.000 huiseigenaren gingen u voor!

Vind een isolatiespecialist uit uw regio!
Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Witte aanslag buitenmuur verwijderen: Tips & Tricks

witte aanslag buitenmuur verwijderen

Witte aanslag buitenmuur verwijderen: Tips & Tricks

Welkom bij dit artikel waarin wij praktische tips en tricks delen voor het effectief verwijderen van witte aanslag op je buitenmuur. Een schone gevel draagt niet alleen bij aan een goed onderhouden woning, maar kan ook de waarde van je huis verhogen. Bij Isolatie Totaal Nederland B.V. ben je aan het juiste adres voor het reinigen van je gevel, zowel voor consumenten als bedrijven. Wij zijn uw betrouwbare partner voor gevelreiniging!

Belangrijkste Punten:

 • Een schone gevel draagt bij aan een goed onderhouden woning en een verhoogde woningwaarde
 • Isolatie Totaal Nederland B.V. biedt voordelige en betaalbare gevelreiniging voor consumenten en bedrijven
 • Het verwijderen van witte aanslag op de buitenmuur vereist een systematische aanpak en preventieve maatregelen
 • Traditionele methoden zoals het gebruik van een hogedrukreiniger en chemische reinigingsmiddelen kunnen effectief zijn bij het verwijderen van witte aanslag
 • Neem contact op met Isolatie Totaal Nederland B.V. voor professionele hulp en ontvang een gratis offerte op maat

Witte uitslag buitenmuur schoonmaken: Waarom is het belangrijk?

witte uitslag buitenmuur schoonmaken

Het is belangrijk om de witte uitslag op je buitenmuur schoon te maken, niet alleen voor het esthetische aspect van je woning, maar ook voor de waarde van je huis. Een schone gevel zorgt voor een goede eerste indruk en kan de woningwaarde verhogen.

Voordelen van een schone gevel
Een goede eerste indruk maken op bezoekers en passanten
Voorkomen van blijvende schade aan de muur
Verhoging van de woningwaarde
Langer behoud van je gevel

Het schoonmaken van je buitenmuur is een effectieve manier om eventuele beschadigingen aan de muur te herkennen en te voorkomen. Het kan tevens leiden tot minder onderhoudskosten. Een schone gevel kan ook bijdragen aan de verhoging van de woningwaarde.

Bij Isolatie Totaal Nederland B.V. zijn wij uw betrouwbare partner voor het reinigen van uw gevel. Onze gevelspecialisten bieden voordelige en betaalbare gevelreiniging voor zowel consumenten als bedrijven. Onze professionele service verhoogt niet alleen de waarde van uw woning, maar zorgt ook voor een langdurig schone gevel.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek onze voordelige en professionele service voor gevelreiniging.

Hoe witte aanslag buitenmuur verwijderen: Stappenplan

stappenplan witte aanslag buitenmuur verwijderen

Het verwijderen van witte aanslag op de buitenmuur kan een uitdagende klus zijn. Gelukkig biedt Isolatie Totaal Nederland B.V. een stappenplan dat je kunt volgen om de beste resultaten te behalen bij het reinigen van je gevel. Door deze stappen te volgen, kunt u uw gevel weer laten stralen en uw woningwaarde verhogen. Ontdek hieronder het stappenplan.

Stap 1: Voorbereiding

Voordat je aan de slag gaat, is het belangrijk om de juiste voorbereidingen te treffen. Zorg ervoor dat je beschermende kleding draagt en leg eventuele benodigde gereedschappen klaar. Maak de omgeving rondom de buitenmuur vrij van obstakels om ongelukken te voorkomen.

Stap 2: Reinigen van de buitenmuur

Begin met het reinigen van de buitenmuur met behulp van een hogedrukreiniger of een zachte borstel en een mild reinigingsmiddel. Spoel de muur vervolgens af met schoon water en laat het drogen.

Stap 3: Detecteren van de oorzaak

Na het reinigen van de gevel, is het belangrijk om de oorzaak van de witte aanslag te detecteren. Dit kan variëren van vochtproblemen tot een verkeerde isolatie. Als de oorzaak niet wordt verholpen, zal de witte aanslag na verloop van tijd weer terugkeren.

Stap 4: Gebruik van reinigingsmiddel

Als de witte aanslag niet volledig is verwijderd na stap 2, gebruik dan een geschikt reinigingsmiddel om te zorgen dat alles weggaat. Lees zorgvuldig de gebruiksaanwijzing op het reinigingsmiddel voordat u het aanbrengt.

Stap 5: Afspoelen en nabehandeling

Na het gebruik van het reinigingsmiddel, spoel de muur grondig af met schoon water. Laat de muur volledig drogen. Als nabehandeling kan er een impregneermiddel worden aangebracht om verdere aanslag te voorkomen en uw gevel duurzaam te beschermen.

Volg deze stappen zorgvuldig op om de beste resultaten te behalen bij het verwijderen van witte aanslag op de buitenmuur. Als je liever het werk uitbesteedt, staan de professionals van Isolatie Totaal Nederland B.V. altijd voor u klaar. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en profiteer van voordelige en betaalbare gevelreiniging voor zowel consumenten als bedrijven.

Veiligheidstips bij het reinigen van de buitenmuur

Het reinigen van de buitenmuur kan een gevaarlijke klus zijn als je niet de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. Om ervoor te zorgen dat je veilig kunt werken, hebben wij enkele belangrijke tips voor je op een rijtje gezet.

 • Draag altijd stevige werkhandschoenen en griplagen schoenen met goede zolen.
 • Gebruik een ladder die hoog genoeg is voor het te reinigen oppervlak en zorg ervoor dat deze stevig en stabiel staat.
 • Werk bij voorkeur niet alleen, zeker niet op grote hoogte.
 • Zorg ervoor dat er geen kinderen of huisdieren in de buurt zijn tijdens het reinigen.
 • Voorkom dat water of reinigingsmiddelen in de ogen komt door een veiligheidsbril te dragen.
 • Test het reinigingsmiddel altijd op een klein, onopvallend stukje van de muur om er zeker van te zijn dat het geschikt is voor het materiaal.
 • Lees de instructies op het reinigingsmiddel en volg deze nauwkeurig op.

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij Isolatie Totaal Nederland B.V. reinigen wij uw gevel op een professionele en veilige manier. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het reinigen van uw gevel en bieden voordelige en betaalbare gevelreiniging voor zowel consumenten als bedrijven. Door het reinigen van uw buitenmuur kunt u niet alleen genieten van een schone gevel, maar ook van een verhoogde woningwaarde. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Effectieve methoden voor het verwijderen van witte aanslag op uw buitenmuur

Er zijn verschillende manieren om witte aanslag op uw buitenmuur effectief te verwijderen. Hieronder leest u enkele van de meest gebruikte methoden:

Methode Beschrijving
Handmatig schrobben Een zachte borstel en een emmer met water en azijn zijn genoeg om witte aanslag te verwijderen. Begin bovenaan en werk naar beneden en spoel de muur grondig af met water.
Hogedrukreiniger Een hogedrukreiniger kan krachtig genoeg zijn om witte aanslag te verwijderen. Gebruik echter niet teveel druk, anders kan de muur beschadigen. Zorg voor voldoende afstand tussen de hogedrukreiniger en de muur.
Chemische reinigingsmiddelen Er zijn diverse chemische reinigingsmiddelen op de markt die geschikt zijn voor het verwijderen van witte aanslag. Lees goed de instructies en gebruik beschermende kleding en handschoenen bij het aanbrengen.

Bij het gebruik van hogedrukreinigers en chemische reinigingsmiddelen is veiligheid altijd een belangrijk aandachtspunt. Neem de nodige voorzorgsmaatregelen om uzelf en uw omgeving te beschermen.

Het verwijderen van witte aanslag is een arbeidsintensief proces en vergt de nodige kennis en ervaring. Als u twijfelt over uw eigen kunde, is het verstandig om een professional in te schakelen, zoals Isolatie Totaal Nederland B.V.

Bij Isolatie Totaal Nederland B.V. werken ervaren professionals die uw gevel op de juiste manier kunnen reinigen. Zowel voor consumenten als bedrijven bieden wij voordelige en betaalbare gevelreiniging aan. Een schone gevel zorgt bovendien voor een verhoogde woningwaarde.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek wat Isolatie Totaal Nederland B.V. voor u kan betekenen!

Traditionele methoden voor witte aanslag buitenmuur verwijderen

Naast moderne methoden zijn er ook traditionele manieren om witte aanslag van je buitenmuur te verwijderen. Het handmatig schrobben met een borstel en het gebruik van een hogedrukreiniger zijn twee van de meest gebruikte methoden. Maar hoe pas je deze methoden toe en waar moet je rekening mee houden?

Bij het handmatig schrobben met een borstel is het belangrijk om de juiste borstel te kiezen. Een harde borstel kan krassen veroorzaken op sommige materialen, terwijl een te zachte borstel niet effectief genoeg kan zijn. Een goede vuistregel is om te kiezen voor een borstel met medium harde haren. Daarnaast is het belangrijk om de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken. Een mix van soda en water of azijn en water kan helpen bij het verwijderen van de witte aanslag.

Het gebruik van een hogedrukreiniger kan echter riskant zijn als het niet op de juiste manier wordt gebruikt. Een te hoge waterdruk kan schade veroorzaken aan sommige materialen en voegen tussen stenen. Het is belangrijk om de afstand tussen de hogedrukreiniger en de muur te houden en de druk aan te passen op basis van het materiaal van de muur.

Het is belangrijk om te onthouden dat traditionele methoden niet altijd de beste optie zijn voor het reinigen van je buitenmuur. Vooral als je twijfelt over de veiligheid tijdens het gebruik van een hogedrukreiniger, is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen.

Voordelen traditionele methoden Nadelen traditionele methoden
Goedkoop en eenvoudig in gebruik Niet altijd effectief bij hardnekkige witte aanslag
Geen speciale apparatuur vereist Niet altijd veilig voor iedereen om te gebruiken
Geen speciale vaardigheden vereist Kan schade veroorzaken aan sommige materialen

Kortom, traditionele methoden kunnen effectief zijn bij het verwijderen van witte aanslag op de buitenmuur, maar het is belangrijk om ze op de juiste manier toe te passen en rekening te houden met de veiligheid en mogelijke schade. Als je twijfelt, is professionele hulp altijd de beste optie.

Chemische reinigingsmiddelen voor het verwijderen van witte aanslag buitenmuur

Als je op zoek bent naar een effectieve methode om witte aanslag van je buitenmuur te verwijderen, dan zijn chemische reinigingsmiddelen een goede optie. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar die geschikt zijn voor het reinigen van de gevel. Lees hieronder welke producten je kunt gebruiken en hoe je ze veilig toepast.

Reinigingsmiddel Gebruik Veiligheidsmaatregelen
Zoutzuur Verwijderen van kalkaanslag en andere mineralen Draag beschermende kleding en een veiligheidsbril. Zorg voor voldoende ventilatie.
Natriumhydroxide Verwijderen van vuil, vet en oliën. Draag rubberen handschoenen en een veiligheidsbril. Vermijd contact met de huid en ogen.
Zuur reinigingsmiddel Verwijderen van kalkaanslag en andere vlekken. Draag beschermende kleding en een veiligheidsbril. Zorg voor voldoende ventilatie.

Het is belangrijk om de instructies van het reinigingsmiddel op te volgen en te zorgen voor voldoende ventilatie. Draag beschermende kleding zoals een overall en rubberen handschoenen en vermijd contact met de huid en de ogen. Als je niet zeker weet welk product je moet gebruiken, vraag dan advies aan Isolatie Totaal Nederland B.V. Uw betrouwbare partner voor gevelreiniging.

Uw gevel laten reinigen door een professional kan zorgen voor verhoging van de woningwaarde en bovendien is het betaalbaar voor zowel consumenten als bedrijven. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Isolatie Totaal Nederland B.V.

Natuurlijke methoden voor witte aanslag buitenmuur verwijderen

Als u geen fan bent van chemische reinigingsmiddelen dan zijn er ook natuurlijke methoden om witte aanslag op uw buitenmuur te verwijderen. Deze milieuvriendelijke alternatieven kunnen net zo effectief zijn, en sommige kunt u thuis maken met ingrediënten die u waarschijnlijk al in de kast heeft staan.

Een van deze methoden is het gebruik van azijn. Meng een gelijke hoeveelheid azijn en water en breng het mengsel aan op de plekken met witte aanslag. Laat het even inwerken en spoel het daarna af met water. U kunt ook zuiveringszout gebruiken door het te mengen met water tot een pasta. Breng de pasta aan op de witte aanslag en laat het even inwerken voordat u het afspoelt met water.

Een andere natuurlijke methode is het gebruik van citroensap. Breng citroensap aan op de plekken met witte aanslag, laat het een paar minuten inwerken en spoel het daarna af met water.

Probeer deze natuurlijke methoden voor het verwijderen van witte aanslag op uw buitenmuur en ontdek wat het beste werkt voor uw situatie!

Isolatie Totaal Nederland B.V.: Uw betrouwbare partner voor gevelreiniging

Isolatie Totaal Nederland B.V. is uw betrouwbare partner voor het reinigen van uw gevel. Naast het gebruik van chemische reinigingsmiddelen bieden zij ook natuurlijke methoden voor het verwijderen van witte aanslag. Hun professionals hebben jarenlange ervaring in het reinigen van gevels van zowel woningen als bedrijfspanden.

Dus als u op zoek bent naar voordelige en betaalbare gevelreiniging, dan is Isolatie Totaal Nederland B.V. de aangewezen partij voor u. Zij bieden gevelreiniging voor zowel consumenten als bedrijven en helpen u graag bij het verhogen van de waarde van uw woning.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Isolatie Totaal Nederland B.V. om te ontdekken wat zij voor u kunnen betekenen!

Preventieve maatregelen voor witte aanslag op buitenmuur

Met preventieve maatregelen kun je voorkomen dat je buitenmuur witte aanslag krijgt en deze schoon en goed onderhouden blijft. Hier zijn enkele tips:

Vochtbestrijding

Voorkom dat vocht uit de grond in de buitenmuur trekt door het aanleggen van een goede drainage en/of waterkerende laag.

Regelmatig onderhoud

Houd je buitenmuur regelmatig schoon door deze te wassen en/of te borstelen.

Gevelimpregnatie

Laat je buitenmuur impregneren met een waterafstotend middel om te voorkomen dat vocht en vuil zich hechten aan de muur.

Planten en bomen

Voorkom dat planten en bomen tegen de gevel groeien, dit kan vochtproblemen en beschadigingen veroorzaken.

Neem voor professionele gevelreiniging en -onderhoud contact op met Isolatie Totaal Nederland B.V. Uw betrouwbare partner voor het reinigen van uw gevel! Zij bieden voordelige en betaalbare gevelreiniging voor zowel consumenten als bedrijven. Bovendien kan een schone gevel leiden tot verhoging van de woningwaarde. Vraag direct een gratis offerte aan.

Professionele hulp bij witte aanslag buitenmuur schoonmaken

Soms kan het een goed idee zijn om professionele hulp in te schakelen bij het schoonmaken van witte aanslag op de buitenmuur. Een gespecialiseerd bedrijf zoals Isolatie Totaal Nederland B.V. kan jou helpen bij het verwijderen van de aanslag en jouw gevel weer schoon en stralend maken. Als je ervoor kiest om professionele hulp in te schakelen, zal het bedrijf in staat zijn om de juiste technieken en apparatuur te gebruiken om de aanslag te verwijderen zonder de gevel te beschadigen.

Met de hulp van Isolatie Totaal Nederland B.V. hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid tijdens het schoonmaken van je buitenmuur. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over de juiste apparatuur om op hoogte te werken, zoals een hoogwerker of een steiger. Bovendien werken ze efficiënt en snel, waardoor jij binnen de kortste keren weer kunt genieten van een schone gevel.

Isolatie Totaal Nederland B.V. is uw betrouwbare partner voor het reinigen van uw gevel. Ze bieden voordelige en betaalbare gevelreiniging voor zowel consumenten als bedrijven. Door het verwijderen van witte aanslag kan jouw woningwaarde verhoogd worden en jouw huis er als nieuw uitzien. Vraag vandaag nog een gratis offerte bij hen aan en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen!

Verhooging van de woningwaarde na reinigen buitenmuur

Een schone buitenmuur is niet alleen prettig voor het oog, het kan ook een positief effect hebben op de waarde van je huis. Door de witte aanslag van je buitenmuur te verwijderen, geef je jouw gevel een frisse uitstraling. Hierdoor maak je een goede eerste indruk en verhoog je de algehele uitstraling van je woning.

Maar het reinigen van de buitenmuur is niet alleen van belang voor de waarde van je huis. Het kan ook de levensduur van je muur verlengen en voorkomen dat er verdere schade ontstaat, wat uiteindelijk kan zorgen voor meer kosten.

Uw Betrouwbare Partner voor het reinigen van uw gevel!

Bij Isolatie Totaal Nederland B.V. zijn we gespecialiseerd in gevelreiniging. Onze services zijn voordelig en betaalbaar voor zowel consumenten als bedrijven. We begrijpen het belang van een schone gevel voor de waarde van je huis en zorgen daarom voor een grondige reiniging van je buitenmuur.

Twijfel je nog over het reinigen van je gevel? Bij Isolatie Totaal Nederland B.V. bieden wij gratis en vrijblijvende offertes aan, zodat je precies weet wat de kosten zijn voor het reinigen van je buitenmuur. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden voor het reinigen van jouw buitenmuur.

Isolatie Totaal Nederland B.V.: Uw Betrouwbare Partner Voor Gevelreiniging

Isolatie Totaal Nederland B.V. is uw betrouwbare partner voor gevelreiniging. Met jarenlange ervaring in de branche en een team van deskundige professionals staan zij garant voor het reinigen van uw gevel met de beste resultaten. Door te kiezen voor Isolatie Totaal Nederland B.V. profiteert u van een verhoogde woningwaarde en een langdurige schoonheid van uw buitenmuur.

Voordelig en Betaalbaar

Isolatie Totaal Nederland B.V. biedt voordelige en betaalbare gevelreiniging voor zowel consumenten als bedrijven. Bij hen krijgt u professionele service tegen een betaalbare prijs.

Verhoging van de Woningwaarde

Door te kiezen voor gevelreiniging door Isolatie Totaal Nederland B.V. verhoogt u de waarde van uw woning. Een schone gevel zorgt immers voor een goede eerste indruk en kan de woningwaarde verhogen.

Voor Consumenten en Bedrijven

Isolatie Totaal Nederland B.V. biedt gevelreiniging voor zowel consumenten als bedrijven. Of het nu gaat om een woonhuis of een bedrijfspand, zij helpen u graag bij het reinigen van uw gevel.

Gratis Offerte Aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor gevelreiniging door Isolatie Totaal Nederland B.V.? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan en ontvang een prijsopgave op maat.

Voordelig en betaalbaar: Gevelreiniging voor consumenten en bedrijven

Isolatie Totaal Nederland B.V. is uw betrouwbare partner voor het reinigen van uw gevel. Het bedrijf biedt voordelige en betaalbare gevelreiniging voor zowel consumenten als bedrijven. U kunt profiteren van professionele service tegen een betaalbare prijs.

Onze gevelreiniging kan niet alleen zorgen voor een schonere gevel en een goede eerste indruk van uw woning of bedrijfspand, maar het kan ook bijdragen aan de verhoging van de woningwaarde. Het is daarom belangrijk om uw gevel regelmatig te laten reinigen.

Professionele service voor een betaalbare prijs

Bij Isolatie Totaal Nederland B.V. begrijpen we dat gevelreiniging een belangrijk onderdeel is van het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Daarom bieden wij professionele service tegen een betaalbare prijs. We werken met ervaren vakmensen en maken gebruik van moderne en milieuvriendelijke technieken en materialen om uw gevel grondig te reinigen.

Gratis offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze gevelreinigingsservice? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan op onze website. Onze specialisten zullen dan een prijsopgave op maat voor u samenstellen.

Kortom, Isolatie Totaal Nederland B.V. biedt voordelige en betaalbare gevelreiniging voor consumenten en bedrijven. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele service en vraag een gratis offerte aan!

Gratis offerte aanvragen bij Isolatie Totaal Nederland B.V.

Bent u op zoek naar betrouwbare en betaalbare gevelreiniging voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Isolatie Totaal Nederland B.V. aan het juiste adres! Ons ervaren team staat voor u klaar om uw gevel te reinigen en schoon te houden, zodat u kunt genieten van een verhoogde woningwaarde en een esthetisch mooie gevel.

Dankzij onze voordelige en betaalbare prijzen is gevelreiniging voor zowel consumenten als bedrijven toegankelijk. Wij zorgen voor een grondige reiniging en bieden u een prijsopgave op maat, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Dus waar wacht u nog op? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek wat Isolatie Totaal Nederland B.V. voor u kan betekenen!

Conclusie

Het verwijderen van witte aanslag op de buitenmuur is een belangrijke taak voor het behoud van de esthetiek en waarde van je woning. Met de juiste methoden en preventieve maatregelen kun je jouw gevel langdurig schoon houden. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het reinigen van je gevel, dan is Isolatie Totaal Nederland B.V. de ideale keuze. Ze bieden voordelige en betaalbare gevelreiniging voor zowel consumenten als bedrijven, en dankzij hun professionele service kun je profiteren van een verhoogde woningwaarde. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe Isolatie Totaal Nederland B.V. jou kan helpen bij het verwijderen van witte aanslag op je buitenmuur.

FAQ

Hoe verwijder ik witte aanslag van mijn buitenmuur?

Er zijn verschillende methoden om witte aanslag van je buitenmuur te verwijderen. Enkele effectieve methoden zijn het gebruik van een hogedrukreiniger, chemische reinigingsmiddelen of natuurlijke alternatieven zoals azijn of soda. Het is belangrijk om de juiste methode te kiezen op basis van het type ondergrond en de ernst van de aanslag.

Hoe kan ik witte aanslag op mijn buitenmuur voorkomen?

Om witte aanslag op je buitenmuur te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen en de gevel goed te reinigen. Daarnaast is het aanbrengen van een waterafstotende coating een effectieve manier om te voorkomen dat vocht zich ophoopt en witte aanslag veroorzaakt. Zorg ook voor voldoende ventilatie rondom de muur om vochtproblemen te voorkomen.

Is het veilig om zelf witte aanslag van mijn buitenmuur te verwijderen?

Het verwijderen van witte aanslag kan gepaard gaan met risico’s, vooral als je chemische reinigingsmiddelen gebruikt of op grote hoogte werkt. Het is belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het dragen van beschermende kleding en het werken met een stabiele ondergrond. Als je twijfelt over je eigen vaardigheden of de veiligheid, is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen.

Kan ik professionele hulp inschakelen bij het verwijderen van witte aanslag?

Ja, het inschakelen van een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelreiniging kan een verstandige keuze zijn. Professionals hebben de kennis, ervaring en apparatuur om de witte aanslag veilig en effectief te verwijderen. Daarnaast kunnen ze ook advies geven over preventieve maatregelen om nieuwe witte aanslag te voorkomen.

Wat is de invloed van witte aanslag op de waarde van mijn woning?

Witte aanslag op de buitenmuur kan een negatieve invloed hebben op de esthetiek en waarde van je woning. Een schone gevel zorgt voor een goede eerste indruk en kan de waarde van je huis verhogen. Het regelmatig reinigen en onderhouden van je buitenmuur is dan ook essentieel om de waarde van je woning te behouden.

Wilt u informatie per mail ontvangen?

Vul hier onder uw gegevens in...

Ontdek binnen enkele minuten

Vul hier onder het formulier in

Vul uw gegevens in zodat we kunnen controleren of we een specialist in de buurt hebben!
Vink aan wat voor u van toepassing is:
Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie

Tonzon Brochure

Download de PIR Platen Brochure

Download de EPS Bodemparels HR++ Brochure